Na trgu izdelek, ki škodi zdravju

Foto: Profimedia
Izdelka ne uporabljajte...
Oglej si celoten članek

Na seznamu hitrega obveščanja o nevarnih izdelkih na skupnem evropskem trgu Rapex so tokrat trakovi za beljenje zob Crest. "Izdelek vsebuje vodikov peroksid v koncentraciji do 11.9 %. V primeru, da izdelek pogoltnete, lahko pride do draženja grla. Izdelek je škodljiv za zdravje in ne ustreza predpisom o varnosti kozmetičnih izdelkov," opozarjajo na Zvezi potrošnikov Slovenije (ZPS).

Foto: Rapex

Podatki o izdelku v odpoklicu

Kategorija: Kozmetika
Izdelek: Trakovi za beljenje zob
Znamka: Crest
Ime: Whitestrips
Tip / številka modela: 1 Hour Express, Classic Vivid, Gentle Routine, Glamorous White, Professional Effects , Supreme Flexfit, Supreme Professional
Država porekla: ZDA

V primeru, da imate te trakove doma, jih ne uporabljajte. Lahko jih vrnete v trgovino kjer ste jih kupili, upravičeni ste do povrnitve kupnine, svetuje ZPS. 

Zdravje Pazljivo, v kosmičih odkrili salmonelo

Škodljivo Pozor, odpoklic živila zaradi previsoke vsebnosti joda

Zdravje Pozor, ne kupujte tega izdelka

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.