Nagiba glavo v desno?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nagib glave med poljubljanjem lahko pove več, kot si mislite.
Oglej si celoten članek

Če vaš fant ali punca med poljubom nagiba glavo v desno, je najbrž res zaljubljen v vas, ugotavlja nova raziskava.

Govorica telesa lahko veliko pove o občutkih človeka, ni pa vedno jasno, ali ima nekdo resnično romantične namene ali ne. Raziskava strokovnjakov z Univerze Saskatchewan iz Kanade ugotavlja, da lahko s poljubom do določene mere ugotovimo, kaj nekdo čuti do druge osebe. Strokovnjakinji Jennifer Sedgewick in Lorin Elias sta analizirali več kot petsto fotografij ljudi, ki se poljubljajo.

Fotografije so bile zelo različne, tudi fotografije staršev, ki poljubijo otroka, fotografije prijateljev med poslavljanjem in fotografije intimnih partnerjev. Ugotovili so, da je pri poljubu ključen nagib glave. Nagib v levo je bil tako praviloma prisoten pri starševskem poljubu, v desno pa pri intimnih parih.

Foto: Profimedia Moški v rdečem  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.