Naj sodeluje tudi vaš otrok

Foto: Žurnal24 main Fotografija je simbolična.
Foto: Žurnal24 main Fotografija je simbolična.
Začenja se 20. mednarodni otroški festival risanja - Drawing Online 2015. Sodelujejo lahko vsi otroci stari od 5 do 15. let.
Oglej si celoten članek

"V letošnjem letu poteka že 20. izvedba mednarodnega otroškega festivala risanja, ki ga organizira češki radio," sporočajo z ministrstva za zdravje. Organizatorji festivala vsako leto prejmejo okoli 4.000 umetniških del otrok iz vsega sveta, festival je namenjen otrokom od 5. do 15. leta starosti.

Letos ni posebne teme

Sodelujejo lahko posamezniki, otroške organizacije, bolnišnice in druge institucije. V letu 2015 organizatorji niso izbrali kakšne posebne teme, otroci imajo popolno umetniško svobodo.

Rok za oddajo del je 31. marca, dela pa je potrebno poslati na naslov: Czech Radio, Mrs. Lenka Kupková, Vinohradská 12, 120 99 Praha 2, Czech Republic. Najboljša dela bodo razstavljena junija 2015 in objavljena tudi na spletni strani češkega radia - drawing.rozhlas.cz. Kontaktna oseba za dodatna vprašanja je ga. Lenka Kupková, e-naslov: lenka.kupkova@rozhlas.cz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.