Naj uporabljam balzam za lase?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Bralka nima časa za nanašanje balzama za lase. Zanimalo jo je, ali je balzam sploh potreben.
Oglej si celoten članek

Imam dolge lase, ki si jih pogosto umivam. Ker vedno hitim, najraje ne uporabljam balzama, ker mi ukrade dodaten čas. Kljub temu se lasje lepo razčesajo in so videti zdravi. Je v redu, če ne uporabljam balzama oziroma zakaj bi ga sploh uporabljala?

Odgovarja dermatovenerologinja dr. Sanja Petek Modrić

Spoštovana, balzami so predvsem namenjeni lažjemu česanju, hranjenju las, kakor tudi njihovi zaščiti pred različnimi zunanjimi vplivi kot so vreme, krtače, feniranje in tako dalje. Predvsem pa to velja za konice las, ki so nežne, tanke (posebej pri dolgih laseh) in dodatno bolj občutljive. Poskušajte vsaj od časa do časa uporabljati kakšen balzam za nego vaših las.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:42 1. November 2015.

    Kaj je vzrok, da postanejo lasje po pranju že drugi dan mastni? Uporabljam tudi balzam.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.