Najboljši položaji za seks v morju

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Morje, dopust, bližina, vzburjenost. Kaj hitro vas lahko zamika, da bi se strastem prepustili kar v vodi.
Oglej si celoten članek

Za mnoge je seks v vodi erotična fantazija, ki ostaja neizpolnjena. A zakaj se ji ne bi prepustili? Ideja je privlačna, ker je nabita z adrenalinom, saj se kaj lahko zgodi, da vas pri dejanju zasačijo. Obstaja več načinov, kako pristopiti k stvari. Imejte v mislih, da morska voda zmanjšuje vlažnost nožnice, zato s samim odnosom počakajte, dokler vaša partnerica ne bo zelo vzburjena, saj bo tako manj možnosti, da bi bil odnos boleč. 

Če se nahajate na samotni plaži, morate preizkusiti seks v vodi, ki vam bo segala do prsi. Moški naj pri tem stoji, ženska pa naj ga objame z nogami, ki jih on pridrži z nadlahtmi, medtem ko jo drži za zadnjico. Z dviganjem in spuščanjem njenih nog ter usklajenim gibanjem z valovi, se spreminja kot penetracije, kar bo pripomoglo k vzburjenju.

Če ste v plitvini, kjer voda ne doseže kolen, je idealen položaj, kjer je ona zgoraj. Moški naj se uleže na hrbet z iztegnjenimi nogami. Ženska naj se obrne proti njemu s hrbtom, se usede nanj in ima stopala na tleh. Z rokama se lahko opre na njegovo medenico, da dobi oporo.

Preizkusita lahko tudi položaj, v katerem moški sedi po turško, pri čemer se ženska usede nanj in ga objame z nogami, tako da so goleni na dnu. Tak položaj omogoča zelo dobro oporo in zagotavlja maksimalen užitek. Moški ima proste roke, ki jih lahko uporabi za objeme in dodatno stimuliranje partnerice. 

V globlji vodi lahko izkoristite boje. Oba se oprimeta boje, pri čemer je moški za žensko. Ta lahko da noge tudi v sedeči položaj in se nasloni na svojega partnerja.

Pomagate si lahko tudi z blazino, s katero se lahko oddaljite od obale in uživate večjo mero zasebnosti. Ženska naj se uleže na trebuh tako, da ima noge v vodi. Moški naj se ji približa od zadaj ter z dviganjem in spuščanjem nog narekuje ritem. Lahko pa se odločite tudi, da boste svojega partnerja oralno zadovoljili. 

V vsakem primeru ne smete pozabiti, da voda ni nikakršna zaščita pred nosečnostjo in spolno prenosljivimi boleznimi. Prav tako pa sol (ali klor, če ste v bazenu) lahko poškodujeta kondom, v kolikor ga nameravate uporabiti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.