Najenostavnejši način za čiščenje mikrovalovke

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Rešitev imate najbrž v hladilniku ali na kuhinjskem pultu.
Oglej si celoten članek

Čiščenje mikrovalovne pečice marsikoga navdaja z grozo, najbrž zato, ker je umazanija tako trdovratna.

Presenečeni boste, da lahko rešitev za vašo težavo leži v kuhinji ali bližnji trgovini. Gre za vsestransko limono, ki vam bo tudi tokrat olajšala življenje. Vse kar morate storiti je, da napolnete skledo z limono in vodo.

Postopek

Limono prerežemo na pol in jo stisnemo v posodico. V limonin sok damo tudi samo lupino in polovico kozarca vode. Zaženemo mikrovalovko za tri minute, nato ne odpiramo vrat, ampak pustimo vse skupaj mirovati še pet minut. Umazanijo boste nato zlahka očistili. Pomagate si lahko tudi s spodnjim posnetkom. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.