Najnovejši podatki o številu okuženih v Sloveniji

Foto: Matej Povše za UKC LJ Covid-19, UKC Ljubljana
Foto: Matej Povše za UKC LJ Covid-19, UKC Ljubljana
Število potrjenih okužb nekoliko naraslo, včeraj tudi manj testiranj.
Oglej si celoten članek

Včeraj, 22. aprila, do 24. ure potrdili 13 novih okužb s covid-19. Včeraj so sicer opravili 1.268 testiranj. 

Dobri novici: V zadnjih 24 urah v Sloveniji ne beležimo novega smrtnega primera, število hospitaliziranih bolnikov je padlo na 80, bolnik manj je tudi na intenzivnih negah ( 23). Iz bolnišnice so odpustili šest bolnikov. 

Število bolnikov s covidom-19, ki se zdravijo v slovenskih bolnišnicah, se je v sredo znižalo že sedmi dan zapored. Že devet dni upada tudi število bolnikov na intenzivnih oddelkih, ki se sicer znižuje počasneje. Število novih okužb ostaja nizko, smrtnih žrtev v sredo ni bilo.

Po podatkih Sledilnika Covid-19, se v UKC Ljubljani za okužbo s covid-19 zdravi 33 bolnikov, v UKC Maribor 28, v Spošni bolnišnici Celje 11 in v Bolnišnici Golnik 9. 

Foto: Vlada RS Graf obolelih s koronavirusom

več sledi.-.. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.