Naravno posvetlite lase

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sonca ni več, zato poiščite nove načine za posvetlitev las.
Oglej si celoten članek

Poletje je minilo in sonca, ki vam naravno posvetli lase, ni več. Predstavljamo vam načine, kako lahko naravno posvetlite lase.

V balzam, ki ga ni treba izpirati, zmešajte pet žličk cimeta in ga nanesite na lase. Vse skupaj zavijte v brisačo in pustite delovati štiri ure. Cimet vam bo lepo posvetlil lase, postopek pa lahko ponovite vsak teden.

Limonin sok lahko zmešajte s polovico decilitra vode in ga nanesete na lase. Pustite delovati petnajst minut in lasje bodo malce svetlejši.

Skuhajte močan čaj iz kamilice in izpirajte lase s hladnim čajem. Kamilice lasem ne škodijo, poleg tega dajo lasem še dodaten sijaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.