Naredite balzam za lase

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
So vaši lasje izsušeni, brez leska in razcepljeni? Ponujamo vam nekaj idej, kako naredite domači balzam.
Oglej si celoten članek

Poizkusite domači balzam, potrebujete le nekaj živil in zelišč z domače police.

Za balzam, ki bo nahranil in okrepil vaše lase, olupite avokado in ga zmečkajte. Dodajte štiri žlice navadne majoneze in ju dobro premešajte v kremo. Nato vmešajte balzam v lase, največ ga nanesite na konice.

Zmešate lahko tudi dva rumenjaka z žlico medu in balzam vtrite v lase. Tudi tu bodite najbolj pozorni na konice. Balzam pustite delovati eno uro, nato lase sperite le z vodo. 

Lahko pa skodelico vroče vode zmešate s polovico skodelice jabolčnega kisa, dodate pa še vrečko kakršnegakoli zeliščnega čaja ter vejico rožmarina. Pustite, da se balzam ohladi. Ko si lase dobro umijete, dodajte še narejeni balzam. Pustite ga delovati pet minut in sperite z vodo. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.