Nepričakovano rodila na prednjem sedežu avta

Foto: Profimedia
Mamica Raelin Scurry iz Pensilvanije je svojega sinčka Eana rodila na zelo nenavaden način.
Oglej si celoten članek

V 29 tednu nosečnosti je svoje dete rodila kar na prednjem sedežu avtomobila in to v celem amnijskem ovoju.

Mlada mamica ni pričakovala, da bo rodila že v 29 tednu. Počutila se je le nekoliko slabo, kot bi imela močne menstrualne krče. Po 45 minutah vse hujših bolečin, sta se s partnerjem z avtomobilom odpravila do porodnišnice. Mali Ean je bil tako neučakan, da je morala močno pritiskati že v avtu. Tako se je rodil na sprednjem sedežu avtomobila.

Ko je videla malčka, pa je ostala zelo presenečena, saj je bil v nedotaknjenem amnijskem ovoju. Sprva se novorojenček ni gibal, zato se je prestrašila. Ko ga je pobožala, se je premaknil. Tako ga je držala do prihoda v porodnišnico. Tam so ji pojasnili, da je takšen porod v nedotaknjenem amnijskem ovoju zelo redek. Zgodi se le enkrat na 80.000 rojstev.

Ean je kljub nenavadnemu rojstvu zdrav fant, ki je vsak dan večji in močnejši.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.