Med obrokom na letalu ugriznil v nekaj zelo trdega...

Foto: Profimedia
Stevardesa sicer vztrajala, da gre za manjši kamen...
Oglej si celoten članek

Avstralec je v obroku, ki ga je dobil med poletom iz Nove Zelandije v Avstralijo, doživel neprijetno presenečenje. Ko je jedel riž, je ugriznil v nekaj trdega, za kar se je kasneje izkazalo, da je človeški kočnik. Letalska družba Singapore Airlines se mu je za nevšečnost opravičila in uvedla preiskavo.

"Preostanek poleta se nisem dobro počutil, že samo misel, da je bil v moji hrani del tujega telesa, ni prijetna," je Bradley Button povedal za agencijo Australian Associated Press. Dejal je, da stevardese ni mogel prepričati, da gre za zob, temveč je vztrajala, da gre za manjši kamen, in ga odnesla v analizo.

"Brez dvoma je bil zob," je prepričan potnik, ki se mu je skušala letalska družba za neprijetno izkušnjo odkupiti z bonom za nakup v svoji brezcarinski prodajalni, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Družba Singapore Airlines je potrdila, da je potnik na letu iz Wellingtona v Melbourne "v svojem obroku našel tujek". "Potniku se iskreno opravičujemo za to neprijetno izkušnjo in nevšečnosti, ki jih je povzročila," je družba zapisala v sporočilu za javnost. Dodali so, da incident še preiskujejo in da so "predmet" poslali v analizo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.