NIJZ opozarja pred lažnimi sporočili o testu na covid-19

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Vsi, ki bi morebiti dobili podobno sporočilo, vedite, da gre za prevaro, zato ga nemudoma zbrišite.
Oglej si celoten članek

Nacionalni inštitut opozarja lažna obveščanja o opravljenem testu Covid-19, ki se pojavljajo na spletu. "Sporočila ustvarjajo lažen vtis, da gre za uradno sporočilo NIJZ. Sporočilo, ki govori opravljenem testu Covid-19 in nagovarja k povratnici, je lažno. Gre  za prevaro," so zapisali.

Foto: Twitter

Vsem, ki bi morebiti dobili podobno sporočilo, sporočamo, da gre za prevaro in priporočamo, da sporočilo nemudoma zbrišete, dodajajo. "Po odvzetem brisu za Covid-19 testirane obveščajo osebni zdravniki oziroma iz Covid točke, kjer so bris odvzeli. NIJZ testiranih ne obvešča o rezultatih testiranja," piše na spletni strani NIJZ. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:02 25. Oktober 2020.

    Lažni so vsi covid testi, skupaj z NIJZ in kriminalci na vladi

  • 07:59 25. Oktober 2020.

    Zavaja vlafa z rezultati testov.

  • 23:14 24. Oktober 2020.

    policija lahko izsledi tistega, ki je naredil ta lazen sms in ga po zakonu spravi na sodisce.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.