Nove okužbe: Tako kaže danes

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Epidemija se ne umirja, znova bodo padali rekordi.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek je bilo izdanih 9.638 TAN kod, kar je rekord na prvi dan v tednu. Za  primerjavo: prejšnji ponedeljek je bilo izdanih 6.007 TAN kod, pozitivnih na PCR testu je bilo 8.621.

Po besedah predsednice zdravniške zbornice Bojane Beović bi upad petega vala epidemije covida-19 lahko okvirno pričakovali v sredini februarja. 

Po njenih besedah se število covidnih bolnikov v bolnišnicah v Sloveniji dviga zelo počasi, komaj opazno. Kot je pojasnila, gre pri dnevnih podatkih o številu covidnih bolnikov "morda za nekakšno valovanje", ne pa povečanje. Oddelke intenzivne terapije pa počasi zapuščajo osebe, ki so se okužile še s koronavirusno različico delta.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:59 25. Januar 2022.

    Kot zanimivost, kje imajo največ okuženih.....Izrael: 6794 okužb na 100.000 preb (pospešeno že drugi booster) Danska: 6162 (59% že z …

  • 07:34 25. Januar 2022.

    A to vi že kar napovedujete,se vidi da je vse prirejeno!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.