Novi primeri pozitivnih oseb s koronavirusom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V torek so pri testiranju odkrili dva nova primera okužbe z novim koronavirusom.
Oglej si celoten članek

V torek je bilo opravljenih 809 testiranj za okužbo z virusom SARS-CoV-2. Pri tem sta bili dve osebi pozitivni. V torek za boleznijo covid-19 po podatkih ministrstva za zdravje ni umrl nihče. 

V slovenskih bolnišnicah je še vedno 8 oseb hospitaliziranih zaradi covida-19, od tega sta dve osebi na intenzivni negi. Dve osebi so včeraj odpustili iz bolnišnice. 

Skupno v Sloveniji beležimo 1471 okužb z novim koronavirusom. 

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 18:12 27. Maj 2020.

    Kako si drzne virus še biti ce je gospodar sekte rekel da pandemije ni več

  • 18:05 27. Maj 2020.

    😂😂😂 itak da je vse s temi ciframi zavajanje. Vsi namrec objavljajo zanalas narobe.

  • 17:45 27. Maj 2020.

    jankec, podrobno preberi. okužena je zmagovalka biciklističnega maratona pujsa Pepe in njen zvodnik jenul , oba sta diskfalificirana .zmagovalec vašega …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.