NOVO: Spet zaskrbljujoči podatki

Foto: Matej Povše za UKC LJ Covid-19, UKC Ljubljana
Foto: Matej Povše za UKC LJ Covid-19, UKC Ljubljana
Včeraj v Sloveniji 13 novih okužb.
Oglej si celoten članek

V Sloveniji so v ponedeljek ob 1399 testih potrdili 13 okužb z novim koronavirusom, je vlada sporočila na Twitterju. Po navedbah Sledilnika Covid-19, so nove okužbe potrdili v kar devetih slovenskih občinah, največ v Ljubljani - štiri. V Moravčah in v Miklavžu na Dravskem polju so včeraj potrdili dve novi okužbi, pa v v občinah Koper, Ravne na Koroškem, Ptuj, Ajdovščina, Radovljica in Sevnica. 

Hospitaliziranih je osem bolnikov s covidom-19, med njimi ni nihče na intenzivni negi. Prav tako nihče s to boleznijo v torek ni umrl in nikogar niso odpustili iz bolnišnice.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 21:54 1. Julij 2020.

    Ali lahko prosim že nehate s tem socialnim eksperimentom in propagandno korono. Vsakič, ko nekdo omeni korono, en človek dobi …

  • 11:21 1. Julij 2020.

    novi zaskrbljujoči podatki glede kapi, v sloveniji danes 11 novih primerov. dajmo se zapreti v klet in nastaviti gatesu

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.