Obvestilo o kar dveh nevarnih izdelkih

Foto: Profimedia
Zdravstveni inšpektorat RS izdal opozorilo pred nevarnima izdelkoma, ki sta namenjena otrokom.
Oglej si celoten članek

Zdravstveni inšpektorat RS je preko sistema rapex prejel obvestilo o neustreznem pustnem kostumu Maršal blagovne znamke Paw Patrol, ki se prodaja na spletu in je lahko dostopen tudi slovenskemu potrošniku. Testiranje je pokazalo, da so ušesa kostuma izredno vnetljiva in da je plastična vreča neustrezna, kar predstavlja tveganje za zdravje.

Foto: Zdravstveni inšpektorat RS

Verižica se lahko zdrobi

Pred tem je bil inšpektorat obveščen o neustreznem držalu za dudo blagovne znamke Dr Brown's, ki se prav tako prodaja na spletu: "Testiranje izdelka je pokazalo, da se verižica zdrobi, kar predstavlja tveganje za zdravje," so sporočili.

Foto: Zdravstveni Inšpektorat RS

Vrnite ga Opozorilo o novem nevarnem izdelku

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.