Opozorilo o novem nevarnem izdelku

Foto: Profimedia
Novo obvestilo o nevarni igrači.
Oglej si celoten članek

Zdravstveni inšpektorat RS je preko sistema rapex prejel novo obvestilo o neprimerni igrači, tokrat plišasti muci blagovne znamke Amuse, ki je lahko nevarna za otroka.

Tveganje za zdravje Pozor, izdelek vsebuje veliko svinca in niklja

Foto: Zdravstveni inšpektorat RS

Testiranje igrače, ki jo je mogoče kupiti na spletu, je pokazalo, da se trak okoli vratu igrače zlahka odveže, kar omogoča dostop do majhnega zvonca.

Podatki o igrači:

  • Ime izdelka: Soft Toy Cat, Amuse Collection
  • Blagovna znamka: Amuse
  • Št. artikla: 701369
  • Lot: 4 534943726063
  • Proizvajalec: Amuse co ltd, Tokyo, Japan

Trak povzroča tveganje zadavitve in zvonček lahko predstavlja tveganje zadušitve za majhne otroke. Če ste omenjeni izdelek kupili, na inšpektoratu svetujejo, da ga ne uporabljate in ga vrnete prodajalcu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.