Pet najpomembnejših pravil ljubezni

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Seksologinja pravi, da ljubezen niso le čustva ...
Oglej si celoten članek

Znana seksologinja Marinella Cozzolino iz Italijanskega združenja za klinično seksologijo (L’Associazione Italiana di Sessuologia Clinica) je podala pet najpomembnejših pravil v ljubezni. Preverite, katera so.

Skrivnost ljubezni

Ena od nevarnejših praks pri ljubezni je ljubosumje. Prepogosto namreč zamešamo naše strahove z našimi najglobjimi željami. 

Ljubezen ne potrebuje časa, da se dva spoznata, razumeta in povežeta. Ljubezen je lahko rojena v trenutku.

Prva skrivnost ljubezni je skupna svoboda. Najvišji izraz ljubezni je to, da v partnerju prepoznamo individualnost in pravo osebnost.

Ljubezen niso čustva, ampak dejanja. Prava ljubezen je sestavljena iz gest in dejanj, ki smo jih storili v korist drugega. Tisti, ki ljubi le z besedami, nikoli ne ljubi zares. 

Največji sovražnik ljubezni je misel, da smo nekoga osvojili in je naš. Ljubezen ni nikoli za vedno in je ni nikoli preveč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.