Po dodatnih analizah odpoklicali vse izdelke

Foto: Zdravstveni inšpektorat RS
Foto: Zdravstveni inšpektorat RS
Potrošnikom, ki so izdelke kupili, svetujejo, naj jih ne uporabljajo.
Oglej si celoten članek

Zdravstveni inšpektorat RS je prejel obvestilo podjetja Tedi Betriebs d.o.o., da so se na podlagi dodatnih analiz vzorcev izdelkov odločili za umik/odpoklic vseh dobav (vseh številk) krožnika, skodele in kozarca (v dveh motivih) iz bambusa. 

Testiranja izdelkov so pokazala previsoko specifično migracijo formaldehida iz izdelkov, zato lahko predstavljajo tveganje za zdravje ljudi.
 
Potrošnikom, ki so omenjene izdelke kupili, zdravstveni inšpektorat svetuje, naj jih ne uporabljajo in naj jih vrnejo prodajalcu ali zavržejo.

Odpoklic velja za naslednje izdelke:
- krožnik iz bambusa, 25 cm, 2 motiva; številke izdelkov: vse številke
- skodela iz bambusa, 14 cm, 2 motiva; številke izdelkov: vse številke
- kozarec iz bambusa, 13 cm, 2 motiva; številke izdelkov: vse številke

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.