Pojedo štiri kilograme mesa na dan

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Družina Anderson se vsak dan prehranjuje le z mesom - govedino, in to neslano, brez vseh začimb. Pijejo samo vodo in ne uživajo dodatnih vitaminov.
Oglej si celoten članek

Nekateri ameriški mediji poročajo, da želita Joe in Charlene Anderson porušiti načela, da je za zdravo in dolgo življenje treba jesti raznoliko hrano. Že 17 let namreč prakticirata prehrano z ničnim vnosom ogljikovih hidratov v telo. Trdita, da sta zaradi tega srečna, zdrava in močna, piše Oddity Central.

Jedo enkrat na dan do sitega

Začelo se je z Joejevim poizkusom z visoko proteinskimi dietami v devetdesetih letih prejšnjega stoletja. Njegova žena Charlene je zaradi klopa zbolela za lymsko boreliozo. Zaradi alergijskih reakcij je lahko uživala le rdeče meso. Nekaj naslednjih let je par preizkušal različno prehrano, ki temelji na mesu - ribo, slanino …, jedla sta tudi sir in jajca, nakar sta začela uživati izključno meso.

"Več kot sva pojedla govejega mesa, manj želje sva imela po ostali hrani. Opazila sem, da so mi zaradi jajc in mlečnih proizvodov otekale oči, imela sem glavobole," pravi Charlene. 57-letni Joe in deset let mlajša Charlene imata danes dva sinova, stara osem in deset let.

Na dan otroka dobita le en obrok hrane - večerjo, ki je sestavljena iz govedine, po možnosti govejih reber. Joe pravi, da se vsi najedo do sitega. Sam poje od 0,9 do 1,3 kilograma mesa, Charlene pa tako kot fanta, ki meso jesta od svojega četrtega leta naprej, od 0,4 do 0,9 kilograma na dan. Joe pravi, da si fanta občasno privoščita kos torte, a se po njej ne počutita dobro. Joe verjame, da je sadje najslabša hrana za ljudi. Pravi, da sta njegova otroka potem, ko sta zaužila jabolko, jokala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 23:46 4. Junij 2015.

    Ne mal, teli so oreng ubrisani , sam tudi tisti , ki je napisal članek o njih, ni nić boljši …

  • 14:31 31. Maj 2015.

    Zakaj bi človek jedel nekaj kar je zapovedano. Jesti je treba tisto kar ti paše in kolikor paše.<br />Ko ugotoviš, …

  • 14:11 31. Maj 2015.

    sori sam teli so pa mal prtisneni:P sadje slaba hrana wtf lol

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.