Pomaga psom in odganja mačke

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kot že cel teden v "Namigu dneva" ugotavljamo, je kis vsestransko uporaben. Ste vedeli, da odganja celo mačke?
Oglej si celoten članek

Če vaš kuža smrdi, si lahko pomagate z jabolčnim kisom. Preden uporabite kis, preverite, ali ima pes poškodovano kožo.  V tem primeru ga bo peklo. Suhega psa natrite z malce razredčenega kisa, masirajte ga minutko ali dve. Nato ga sperite in neprijetnega vonja ne bo več. Z mešanico vode in jabolčnega kisa lahko čistite tudi pasja ušesa.

Če pa vas moti zadrževanje mačk na določenem prostoru, tega poškropite z jabolčnim kisom. Mačkam bo kis smrdel in tam se ne bodo več zadrževale.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.