Pozor, jajčne beljakovine v sirih

Foto: Profimedia
Na etiketi niso navedene.
Oglej si celoten članek

Pomurske mlekarne so izdale obvestilo, da topljeni siri Weekend sir, Prleški sir in Slovenka vsebujejo jajčne beljakovine, čeprav to na etiketi izdelkov ni navedeno. Iz družbe so sporočili, da bodo deklaracije izdelkov na trgovskih policah opremili s to informacijo, izdelki, ki se nahajajo v skladiščih, pa so s to informacijo že opremljeni.

Iz Pomurskih mlekarn so sporočili še, da se zavedajo pomena označevanja snovi, ki povzročajo alergene ali preobčutljivost ter s tem povezanega informiranja potrošnikov ter da bodo odslej poskrbeli, da bodo tovrstne snovi na embalažah izdelkov jasno označene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.