Pozor, ne kupujte tega izdelka

Foto: Profimedia
Izdelek neskladen s predpisi.
Oglej si celoten članek

Podjetje TCC Plus je iz prodaje odpoklicalo zajemalko 32,5cm BG-3244 Gizmo španskega dobavitelja Bergner Europe SL. Pri preizkušanju vzorca izdelka je bila z analizo dokazana previsoka specifična migracija primarnih aromatskih aminov, zato je izdelek neskladen in lahko predstavlja tveganje za zdravje ljudi.

Podatki o izdelku:

EAN koda izdelka zajemalka 32,5cm BG-3244 Gizmo iz črnega najlona z držalom iz nerjavečega jekla je 6944217207361, lot pa 01/06/2016. Podjetje kupce prosi, da izdelka ne uporabljajo, temveč ga vrnejo prodajalcu.

Izdelek je naprodaj v trgovinah Kristalček KZ Tolmin, Jager supermarket Radvanje Maribor in supermarket Majšperk, prodajalnah Interspar Ptuj, Nova Gorica, Maribor Pobreška in Cesta proletarskih brigad, Koper, Vič, Novo mesto, Celje, Velenje Celjska cesta in Šalek, Kranj, Murska sobota, Interspar Citypark Ljubljana ter v trgovini Boutique Pikaloni - Planet Tuš.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.