Pozor, nov odpoklic! Če ste kupili ta izdelek, ga vrnite nazaj na prodajno mesto

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Preventivni odpoklic zaradi kovinskih delcev v posameznih stekleničkah na Poljskem.
Oglej si celoten članek

Distributer izdelkov Atlantic Trade je iz prodaje umaknilo izdelek HiPP 100 % bio jabolčni sok (200 ml, v steklenički) podjetja HiPP, zaradi prisotnost majhnih kovinskih delcev v posameznih stekleničkah.

Serijska oznaka izdelka je LA98967, rok uporabe pa 31. oktober 2023. Preiskava je medtem pokazala, da je prisotnost kovinskih delcev v posameznih stekleničkah omenjene serije bila poslana izključno na poljski trg. Drugi izdelki iz iste proizvodne serije, z enako številko proizvodne serije, poslani na druge trge, pa so neoporečni. Podjetje kupce prosi, da izdelke kljub temu vrnejo na katero koli prodajno mesto, kjer jim bodo tudi povrnili denar, z ali brez računa, so še sporočili iz podjetja Atlantic Trade.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:53 24. Avgust 2022.

    Kaj bi se lahko zraven še fotko izdelka pripelo?

  • 14:32 24. Avgust 2022.

    vse več "bio"izdelkov je odpoklicanih...hm BIO? Niti B od biota isto je tudi EKO

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.