Pozor, novi odpoklic izdelka

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Prišlo je do zloma, nastali so majhni delci, ki lahko predstavljajo tveganje za majhne otroke.
Oglej si celoten članek

Zdravstveni inšpektorat tokrat obvešča o odpoklicu izdelka namenjenega malčkom, rjava priponka za dudo blagovne znamke HEVEA namreč ni prestala testiranj oziroma vzorec ni prestal nateznega preizkusa.

"Prišlo je do zloma, nastali so majhni delci, ki lahko predstavljajo tveganje za majhne otroke. Dodatno na izdelku niso navedene vse zahtevane oznake in opozorila," so sporočili z inšpekcije. 

Foto: Zdravstveni inšpektorat RS Podatki o izdelkih

Izdelek: Rjava priponka za dudo HEVEA

EAN koda: 5710087334206

Distributer: VIVANO d.o.o., Cesta na Bokalce 3, 1000 Ljubljana

Trgovina: Mali Zakladi, Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana

Distributer je izvedel umik in odpoklic izdelkov. Potrošnikom, ki so omenjene izdelke kupili svetujejoo, naj jih ne uporabljajo in jih vrnejo prodajalcu.

Odpoklic Pozor, ne kupujte tega izdelka

dezurni@zurnal24.si

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.