Obstaja sum, da vsebujejo steklene drobce

Foto: Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin Odpoklic
Preventivni umik prehranskega izdelka, ki lahk ovsebuje steklene drobce.
Oglej si celoten članek

Iz Hofer trgovine d. o. o. so Upravo RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin obvestili o preventivnem umiku prehranskega izdelka. Gre za odpoklic proizvoda “bio sadna rezina, vrste brusnica-češnja”. Obstaja namreč sum, da so v proizvodu stekleni drobci.

"V kolikor ste omenjeni izdelek kupili in ga še niste porabili, priporočamo, da ga ne zaužijete, ampak ga vrnete na mesto prodaje," svetujejo na Upravi. 

Rezine so bile v pakiranjih 5 x 30 gramov, z rokom uporabe 23.1.2018, kupili ste jih lahko v Hoferju. Proizvajalec je DE-VAU-GE Gesundkostwerk Deutschland GmbH.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:08 12. Oktober 2017.

    Hm in spet je to izdelek BIO in ni to prvič odpoklic BIO izdelka in še vedno verjamete da je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.