Pozor, odpoklic živila, ki je lahko za nekatere nevarno

Foto: Profimedia
Na izdelek zapisali nekaj, kar ne drži.
Oglej si celoten članek

Foto: ZPS Zveza potrošnikov obvešča o odpoklicu italijanskih piškotov, vzrok za odločitev pa je navedba, da živilo ne vsebuje jajc in mleka, kar pa ne drži. Seveda je živilo lahko nevarno za alergike na jajčne in mlečne beljakovin. 

Podatki o živilu:

Živilo: piškoti
Tržno ime: Misura piškoti s koščki čokolade brez dodanega sladkorja 290g
Proizvajalec: Colussi S.P.A, Via Spadolini 5, Milano, Italija
Veletrgovec: Orbico d.o.o., Verovškova 72p, Ljubljana
Serija: L2118339 7
Rok uporabe: 1.1.2020
Pakiranje: vrečka s piškoti, 290 g pakiranje

ZPS svetuje

V primeru, da ste alergični na jajčne ali mlečne beljakovine, tega živila ne zaužijte. Lahko ga vrnete v trgovino, kjer ste ga kupili, upravičeni ste do povrnitve kupnine. Za potrošnike, ki niso preobčutljivi na jajčne ali mlečne beljakovine, je živilo varno.

Akcija Pozor, ponaredki

Slovenija Pozor, Hofer odpoklical izdelek

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.