Pozor, zaradi zdravju nevarne snovi Müller odpoklical izdelek

Foto: Profimedia
Odpoklic zaradi presežene vrednosti bora.
Oglej si celoten članek

Zdravstveni inšpektorat obvešča o odpoklicu igrače igračo Noisy putty manen nizozemskega proizvajalca Van Manen zaradi presežene vsebnosti bora, kar lahko predstavlja tveganje za zdravje.

O umiku igrače je inšpektorat obvestilo podjetje Mueller Drogerija, ki kupce prosi, da izdelek vrnejo na mesto nakupa, kjer jim bodo povrnili stroške.

Foto: Zdravstveni inšpektorat RS Podatki o izdelku:

Ime izdelka: Noisy Putty Manen 620404
Št. artikla, serija: 620404
EAN koda: 8713219241172
Proizvajalec: Van Manen BV, Nizozemska
Distributer: Mueller Drogerija d.o.o., Tacenska cesta 26, 1000 Ljubljana      

V primeru dodatnih vprašanj se kupci lahko obrnejo tudi na osebje v Muellerjevih poslovalnicah ali jih kontaktirajo preko elektronskega naslova info@mueller.si ali telefonske številke 01/51 39 300.

 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.