Prav vidite. To je nova skupinska vadba!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Osebna trenerka iz Velike Britanije Helen Smith izvaja prvo nudistično skupinsko vadbo.
Oglej si celoten članek

Udeleženci s 35-letno trenerko telovadijo udeleženci vadbe, stari med 33 in 70 let, brez obleke vsako nedeljo zvečer v Southamptonu. 

Smithova, ki je tudi članica britanskega naturističnega združenja, je za Daily Mail povedala: "Glavna prednost nudistične vadbe je, da lahko resnično vidiš, kako inštruktor izvaja vaje."

Idejo je našla na forumu

Na idejo za organiziranje takšne vadbe je prišla, potem ko jo je na nekem forumu nekdo vprašal, če bi izvajala nudistični fitnes. Foto: Profimedia Vadba za nudiste

Povedala je tudi, da se na njeno vadbo, ki je prva tovrstna v Veliki Britaniji, interesenti lahko prijavijo preko elektronske pošte ter da se do sedaj na vadbi ni zgodilo nič "nespodobnega". Če bi se, bi udeležennca, ki bi bil odgovoren za takšno dejanje, prosili, da vadbo zapusti.

Nad naturizmom se je navdušila pred dvema letoma, ko je obiskala nudistično plažo v južni Franciji. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.