"Pred leti smo zelo boleče zgubili prijatelja in pevca"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Privoščite sebi in drugim nekaj dobrega.
Oglej si celoten članek

Svetovno znana skupina Perpetuum Jazzile bo v nedeljo nastopila nastopila v koprski dvorani Bonfika. Zadnji nastop na pomladanski turneji priljubljenih vokalistov bo posvečen vsem, ki se spopadajo z najtežjimi oblikami krvnih rakov.

"Pred leti smo zelo boleče občutili izgubo dragega prijatelja in sopevca, ki ga je premagala ta zahrbtna bolezen. Želimo si, da bi lahko z osveščanjem preprečili čim več podobnih tragičnih primerov in da bi obolelim omogočili čim kakovostnejše zdravljenje in okrevanje," je povedal Boštjan Usenik.

Za pripomočke v izolacijski sobi

Izkupiček od prodaje bo namreč namenjen nakupu pripomočkov za nadzorovano telesno vadbo na Kliničnem oddelku za hematologijo UKC Ljubljana. Vsi, ki so preživeli več kot mesec dni v popolni izolaciji bolniške sobe, vedo, kako pomembno je, da v težkih trenutkih svoje misli in telo ohraniš v pogonu. "Tako se počutiš aktivnega, koristnega in veš, da s tem, ko aktivno vadiš, doprineseš  k boljšemu izidu zdravljenja. Zato pozdravljamo prizadevanja UKC Ljubljana, ki si želi redno telesno vadbo vključiti v celostno obravnavo. Čutimo, da lahko s podporo projektu povečamo možnosti preživetja bolnikov s krvnimi raki," poudarja Kristina Modic, izvršna direktorica Slovenskega združenja bolnikov z limfomom in levkemijo. 

Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim SI, Petrola in Pošte.

Cena vstopnice je v predprodaji 23 evrov, za otroke 12 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.