Rekord: Iz Italije prihajajo grozljive številke

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V Italiji rekordno število smrti.
Oglej si celoten članek

Kljub ostrim preventivnim ukrepom se število smrti zaradi koronavirusa v Italiji še naprej povečuje. Iz sosednje Italije danes poročajo o novih 368 smrtih zaradi koronavirusne bolezni, kar je skoraj dvakrat več, kot jih je zaradi virusa umrlo v soboto. Doslej so vse skupaj potrdili več kot 24.000 okužb.

V Italiji je od začetka epidemije zaradi koronavirusa umrlo 1809 ljudi, je danes v Rimu po poročanju tujih tiskovnih agencij sporočila italijanska civilna zaščita.

Vse skupaj se je s koronavirusom v Italiji okužilo 24.747 ljudi, potem ko je v soboto zvečer to število znašalo 21.157. Okrevalo je 2335 okuženih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.