Rodila je manj kot v minuti

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Vse bodoče mamice si želijo hitrega in lahkega poroda ter zdravega otroka. Tale mamica pa ni pričakovala, da bo rodila manj kot v minuti.
Oglej si celoten članek

Jessica Stubbins iz Schuntorpa je dobila popadke, zato jo je mož odpeljal v porodnišnico. Bodoči očka jo je odložil in parkiral avtomobil, Jessica pa je znotraj sama in brez tuje pomoči rodila otroka.

Zdrava punčka se imenuje Lucy. Jessica je v oddaji Good Morning Britain povedala, da se ji je zelo mudilo v porodnišnico. "Lucy je bila na poti in je ni bilo moč ustaviti," je povedala

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.