Samski za silvestrovo?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Če ste samski in za silvestrski večer še vedno nimate načrtov, preberite spodnji članek. Morda najdete idejo, ki vam bo popestrila praznovanje.
Oglej si celoten članek

Vaši prijatelji so poparčkani, imajo svoje družine ali se za silvestrovanje odpravljajo v tujino. Vaša želja po ljubeči osebi, s katero bi preživeli vstop v novo leto, je še močnejša kot sicer, zato nas lažje ujamejo negativne misli.

Nikar. Morda bo prav letošnje praznovanje novega leta najlepše do zdaj. Se spomnite filma Počitnice (The Holiday), kjer Kate Winslet in Cameron Diaz prav v prazničnem decembru spoznata duhovita moška? Preberite nekaj spodnjih nasvetov.

Po stopinjah filma Počitnice

Če imate svoje stanovanje ali hišo, lahko pohitite in se še danes pridružite kateremu od portalov, ki povezuje ljudi iz različnih držav, ki menjajo svoje stanovanje za počitnikovanje. Eden takih je denimo homeexchange.com. Zakaj bi čakali, pobrskajte še danes.

Filmski maraton

Ljubitelji filmov lahko novoletno noč izkoristijo za svoje najljubše filme. Pokličite prijatelje, sorodnike in znance, ki so v podobnem položaju in jih povabite k sebi domov. Privoščite si dobre prigrizke, lepo okrasite sobo, skuhajte vino ali zimski čaj. Če ste v bližini kraja z ognjemetom, se lahko tik pred polnočjo odpravite na sprehod, da ulovite vrhunec večera.

Čas za zaslužek

Tudi novo leto je lahko čas za zaslužek. Pobrskajte po prostih delovnih mestih, pokličite organizatorje silvestrovanj in se potegujte za dobro plačilo. Morda lahko nekomu za silvestrovo čuvate otroke ali hišne ljubljenčke … Možnosti je veliko.

Praznovanje doma

Bodo vaši starši praznovali doma, ob domači hrani in kozarcu penine? Zakaj se jim ne pridružite in ta čas izkoristite za prijetne pogovore in obujanje spominov … Nikar ne pozabite na dobro hrano, prikupno darilce, kakšno dobro družabno igro ali zabaven film. 

Koristna opravila

Želite pospraviti shrambo, očistiti računalnik ali omare v kleti, pa za to nimate nikoli časa? Izkoristite novoletni večer in se s tem zamotite. V novo leto boste vstopile bolj srečne, saj ste naredile nekaj koristnega in se rešile enega od bremen. Pospravljate lahko pozno v noč in si zjutraj privoščite dolg lepotni spanec.

Prostovoljno delo

Bi rade pomagale, pa nimate nikoli časa? Prijavite se za prostovoljno delo v novoletnem času, ko bodo številni drugi prostovoljci raje praznovali. Eden od načinov je tudi prijava na prostovoljno pomoč migrantom, prijavnico najdete tukaj.   

Romantičen december

Morda lahko prav pravljičnost decembra poskrbi, da v tem času najdete sorodno dušo. Obiščite portale za spletne zmenkarije in poskusite srečo. Za pomoč lahko prosite prijatelje in znance. Nekateri vam bodo z veseljem priskočili na pomoč in predstavili privlačnega znanca.  

anja.scuka@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.