Slovenec pridobil pomembno investicijo podjetja Technogym

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tovrstna investicija vodilne multinacionalke v mlado podjetje pomeni velik uspeh, saj potrjuje, da imamo Slovenci velik potencial, da razvijemo poslovne ideje na globalni ravni.
Oglej si celoten članek

Slovenski podjetnik Marko Filej je za platformo OnlineGym4me.com uspel pridobiti pomembno investicijo enega vodilnih podjetij, ki ponuja izdelke, storitve in rešitve s področja fitnesa in wellnessa Technogym. Spletna platforma OnlineGym4me.com uporabnikom omogoča fleksibilni način vodene vadbe 24 ur na dan.

"Izjemno sem ponosen, da mi je uspelo pridobiti zaupanje podjetja, ki je številka ena na svojem področju v svetovnem merilu. Vstop podjetja Technogym nam namreč poleg pomembnega finančnega vložka tudi že odpira nove dodatne možnosti sodelovanja z različnimi partnerji po svetu. OnlineGym4me.com se s tem samo še hitreje razvija in raste," je ob podpisu pogodbe z investitorjem povedal ustanovitelj in direktor Filej.

Kot so zapisali v ekipi OnlineGym4me.com, tovrstna investicija vodilne multinacionalke v mlado podjetje pomeni velik uspeh, saj potrjuje, da imamo Slovenci velik potencial, da razvijemo poslovne ideje na globalni ravni. Lansko leto se je kot solastnica podjetju pridružila tudi teniška zvezdnica Ana Ivanovič.

OnlineGym4me.com je spletna telovadnica, ki uporabnikom omogoča, da lahko telovadijo kadarkoli in kjerkoli. Uporabniki lahko izbirajo med več kot 120 treningi v živo ter hkrati dostopajo do posnetkov treningov. Uporabnikom so na voljo številne popularne vadbe - od funkcionalnega treninga, joge in pilatesa do nutricionističnih nasvetov ter posebnih treningov s svetovno znanimi zvezdniki izfitnes, glasbene in modne industrije.

Spletna video platforma OnlineGym4me sicer spada pod okrilje podjetja T4ME Limited. Pod omenjenim podjetjem pa deluje tudi platforma Trainers4Me.com, ki ljubiteljem športa ponuja takojšen dostop do športnih trenerjev iz različnih panog po vsem svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.