So bolj privlačni moški z brado ali brez?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Zdaj je čas, ko morate nehati zasmehovati moške z bradami. Moški z bradami so sodeč po novi raziskavi bolj privlačni.
Oglej si celoten članek

Tako je pokazala raziskava objavljena v Journal of Evolutionary Biology, v katero je bilo vključenih 8.500 žensk. Te so morale ocenjevati moške z bradami in brez. Kazali so jim fotografije moških, ki so jih slikali na dan britja, pet dni po britju, deset dni po britju in štiri tedne po britju.

Rezultati so strokovnjake kar presenetili. Prav vsaki ženski so bili bolj všeč moški, ki so imeli nekaj brade. Na splošno so se jim zdeli najbolj privlačni moški deseti dan po britju.

Presenetljivo, sledijo moški štiri tedne po britju, nato pa moški pet dni po britju.

Strokovnjaki domnevajo, da dajejo moški z brado ženskam večji občutek dolgoročne varnosti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.