Spet več okužb, tudi nova smrtna žrtev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Včeraj je bilo v Sloveniji opravljenih 829 testov na novi koronavirus.
Oglej si celoten članek

Izmed vseh včeraj opravljenih testov na novi koronavirus je bilo pri nas pozitivnih 14 testov, zaradi bolezni je ena oseba umrla, je razvidno iz objave na spletni strani Covid-19 sledilnik.

Trenutno je pri nas aktivnih primerov bolezni 181, 22 ljudi je hospitaliziranih, od tega štirje v intenzivni enoti. Doslej smo pri nas zabeležili 126 smrtnih žrtev covida-19. 

Starostne skupine okuženih: včeraj so okužbo potrdili pri otroku, starem do štiri leta, tri v starosti skupini od 15 do 24 let, ravno tako tri v starostni skupini od 25 do 34 let, v starostni dobi od 35 do 44 let sta dve novi okužbi, od 45 do 54 tri, v starostni skupini 65 do 74 let je ena nova okužba, v skupini 75 do 84 ravno tako ena. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.