Spolni odnosi v številkah

Foto: Shutterstock seks strast par Foto: Shutterstock vibrator Foto: Profimedia seks Foto: Shutterstock poroka torta Foto: Shutterstock seks Foto: Facebook Porno zvezdnice Foto: Žurnal24 Povprečen penis meri dobrih 13 centimetrov. Erektiran seveda. Foto: Shutterstock kondom
Kakšna je povprečna velikost nabreklega penisa, v katerem letu moški v povprečju izgubijo nedolžnost, kako dolgo traja povprečen spolni odnos in druge zanimivosti.
Oglej si celoten članek

Rezultati raziskav povezanih s spolnostjo, ki so bile opravljene v Ameriki, so pokazale zanimive podatke. Predstavljamo vam nekaj statističnih podatkov, ki zadevajo moške.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.