Spoznajte kozjo jogo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Kozja joga predstavlja novo norost, ki v ZDA združuje tako mlade kot stare v novem izvirnem načinu sproščanja.
Oglej si celoten članek

Nova oblika vaj združuje klasično jogo in nigerijske pritlikave koze, ki se med raztezanjem udeležencev prosto sprehajajo ter občasno s skakanjem, grizenjem in lizanjem poskrbijo za smešno ter nepozabno izkušnjo.

Druženje z živalmi je podobna izkušnja kot druženje s hišnimi ljubljenčki, kar klinično dokazano pomaga pri lajšanju stresa in izboljšanju splošnega počutja.

Sam razmah "kozomanije" je presenetil celo lastnike koz, ki si tako množičnih obiskov in tolikšnega števila rezervacij tečaj niso predstavljali: "Gre za popolno sproščanje napetosti in frustracij", je dejala ena izmed udeleženk tečaja.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.