Ta posnetek malega dečka je ganil mnoge po svetu

Mamica delila posnetek, da bi pokazala dečkov borbeni duh.
Oglej si celoten članek

Dveletni deček, ki je prvič shodil, je v teh dneh ganil in razveselil veliko ljudi. Čustven posnetek na katerem nasmejani Bronson naredi svoje prve korake po težki, sedemurni uperaciji glave, je objavila mamica Heather in postal je že pravi hit. Kot je povedala, je posnetek delila, da bi pokazala dečkov borbeni duh.

"Od veselja sem kričala. Bila sem tako ponosna nanj. Bil je tako zelo vesel, vodila pa sem ga s svojim glasom. Tako lepo je, ko ga vidim, kako hodi po operaciji," je ameriškim medije povedala ponosna mama.

Dečku so ugotovili kraniosinostozo, kar pomeni, da je prišlo do nepravilnega zaraščanja lobanjskih šivov. Starša sta se odločila za operacijo v upanju, da se bo Branson izognil simptomom, kot so epileptični napadi ali zastoj v razvoju. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:29 15. November 2019.

    Iščem moškega za odprto razmerje! Lahko me kontaktirate prek tega portala - www.GetMeets.com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.