Tako boste bolj privlačni

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nova raziskava nemških strokovnjakov bo morda lahko pomagala pri vašem naslednjem zmenku.
Oglej si celoten članek

Ugotovili so, da so ključen dejavnik pri privlačnosti čustva in odprtost človeka. Če pri človeku lažje beremo njegova čustva, se nam bo zdel privlačnejši.

Če želite na naslednjem zmenku večji uspeh, po mnenju strokovnjakov z Univerze v Lübecku ne smete biti skrivnostni. Delajte raje na tem, da boste izrazili svoja čustva tako jasno kot le lahko, zelo pomembno je neverbalno komuniciranje.

Kazali fotografije in posnetke 

Strokovnjaki so udeležencem pokazali šest fotografij žensk in jih vprašali, kako privlačne se jim zdijo. Nato so jim pokazali posnetke, kjer so te ženske kazale čustva kot denimo strah ali veselje. Po gledanju posnetkov so morali znova oceniti privlačnost do žensk.

Pokazale so se spremembe pri oceni privlačnosti. Tiste ženske, ki so bolje pokazale svoja čustva in ki so jih udeleženci domnevno bolje razumeli, so se zdele bolj privlačne kot prej. 

Foto: Profimedia Sram

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.