Tako nevarna so lahko nekatera ličila

Foto: Shutterstock ličila, kozmetika
Erica Diaz se je kot večina žensk za zabavo lepo naličila. Žal jo je to stalo očesa ...
Oglej si celoten članek

Erica Diaz se je za zabavo lepo naličila, uporabila je tudi priljubljene bleščice. Ko se je zvečer vrnila domov, si je odstranila ličila, v očesu pa čutila rahlo neprijeten občutek. Opazila je, da je njena veka nenavadno otečena in ugotovila, da so v njenem očesu drobni delčki bleščic. Te bi si morala nemudoma odstraniti, a je namesto tega raje zaspala.

Naslednji dan je bilo njeno oko močno zagnojeno in izjemno boleče. Ko je poklicala zdravnika, jo je ta takoj napotil v bolnišnico, a je bilo za njeno oko že prepozno. Bleščice so namreč že porezale roženico in povzročile hudo okužbo. 

xxx

To se je dogajalo pred letom dni. Od tedaj so Erici že dvakrat poskušali z operacijo presaditi roženico, a ni šlo. Na koncu so ji morali odstraniti celo oko, zaradi zdravil pa je začasno izgubila tudi obrvi in lase. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.