Tej ponudbi se raje izognite

Foto: Zdravstveni inšpektorat RS
Foto: Zdravstveni inšpektorat RS
Izdelek ponujajo prek elektronske pošte.
Oglej si celoten članek

Zdravstveni inšpektorat potrošnikom zaradi zavajajoče predstavitve odsvetuje nakup prehranskega dopolnila Neofossen na spletni strani curentlyoffer.com/386/neofossen-13995-tox/gps/, ki ga potrošnikom ponujajo prek elektronske pošte.

Ponudnika izdelka, pri katerem bi Zdravstveni inšpektorat RS lahko izvedel postopek inšpekcijskega nadzora, namreč ni možno identificirati. Pri tovrstnih načinih ponudbe prehranskih dopolnil zato obstaja utemeljen sum, da zahteva živilske zakonodaje glede sledljivosti izdelka ni izpolnjena, sledljivost pa je eden od elementov zagotavljanja varnosti živil.

Zdravstveni inšpektorat potrošnikom priporoča, naj pred nakupom v spletnih trgovinah vedno preverijo informacije o ponudniku in da si ogledajo spletne strani SI-CERT www.varninainternetu.si.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.