Televizor ubil 26-mesečnega edinca

Foto: Profimedia - fotografija je simbolična Fotografija je simbolična
V italijanskem Leveranu je 26-mesečni malček poskušal prižgati televizijo in pri tem umrl.
Oglej si celoten članek

Tragična nesreča se je zgodila pred očmi matere, ki je le za nekaj trenutkov odvrnila pozornost od svojega edinca, poroča italijanska tiskovna Agencija Ansa.

Malček se je v želji po risanih filmih povzpel na pohištvo s televizorjem, pri tem se je televizor zvrnil nanj. Reševalci so bili pri poskusu oživljanja malčka neuspešni.

Upoštevajte navodila proizvajalcev

Včeraj pa je v ZDA veliko staršev prestrašila novica, da je Ikein predalnik, ki je bil sicer odpoklican že pred meseci, v ZDA ubil osmega malčka. Nesreča se je pripetila, ko je malček povlekel za predal, poroča abc News. Pri tem se je predalnik nagnil, sila ostalih predalov pa poskrbela, da se je pohištvo zvrnilo. Predalnika sicer starši niso pravilno postavili, saj bi ga morali pričvrstiti na steno.

Na abc News poročajo, da se samo v ZDA zgodi nesreča s pohištvom vsakih 24 minut. Zato opozarjajo vse starše, da zaščitijo otroke in pričvrstijo pohištvo na stene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:32 21. Oktober 2017.

    Alioness, lahko napišeš še bolj neumen komentar???

  • 19:05 20. Oktober 2017.

    Evo pandemija s smrtno žrtvijo otroka... gremo NIJZ vprašat, kaj otrokom dat, da se prepreči take smrtne žrtve.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.