Težave s srbečim lasiščem

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Bralko občasno srbi lasišče. Zanima jo, kako si lahko pomaga ...
Oglej si celoten članek

Načeloma imam zdravo lasišče, se pa zgodi, da imam kakšen teden zelo srbeče lasišče. Zakaj prihaja do tega? Čez čas se srbečica znova sama od sebe umiri.

Odgovarja dermatovenerologinja dr. Sanja Petek Modrić

Spoštovani, izredno težko je brez pregleda ugotoviti, kaj se dogaja na vašem lasišču. Lahko gre na primer za seboroično vnetje ali pa je srbeče lasišče posledica iritacije s šamponi in drugimi postopki nege ...Če vas srbež resnično moti, obiščite dermatologa, kajti le tako boste prišli do prave diagnoze in ustrezne terapije.

Dodatna vprašanja povezana z lasmi in lasiščem lahko postavite tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:53 30. Oktober 2015.

    to se naveliko dogaja ...bralka naj pazi dobraz ker se ta zadeva širi tudi za ušesa in po obrazu povzroča …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.