To je rešitev za dolgi covid

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Objavili so rezultate obsežne britanske študije.
Oglej si celoten članek

Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) kot dolgi covid opredeljuje, če se kak simptom, kot sta utrujenost ali težko dihanje, pojavi do tri mesece po začetni okužbi in traja vsaj dva meseca. Med pogostimi simptomi so tudi spremembe v vohu in okusu, težave s spanjem in kognitivne težave. Za vse, ki trpijo za dolgim covidom, pa imamo dobre novice. 

Študija britanskega urada za nacionalno statistiko (ONS) kaže, da se verjetnost dolgotrajnega covida, tudi pri izjemno hudih simptomih, zaradi katerih je bilo vsakodnevno življenje pacientov omejeno, lahko znatno zmanjša. Kako, izveste TUKAJ!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.