To so nove vesti glede okužb pri nas

Foto: Epa
Foto: Epa
Še naprej vzpodbudne vesti.
Oglej si celoten članek

V Sloveniji včeraj ob 613 opravljenih testiranjih na okužbo z novim koronavirusom ni bil potrjen noben nov primer okužbe, prav tako ni umrl noben bolnik s covidom-19, je vlada objavila na Twitterju.

V bolnišnicah zdravijo še sedem bolnikov, dva sta na intenzivni negi. Nobenega bolnika niso odpustili iz bolnišnice.

Število hospitaliziranih in v intenzivni negi je bilo v petek enako kot dan prej. En bolnik je priklopljen na respirator. Ob drugem dnevu brez smrti tako slovenska statistika ostaja pri 108 žrtvah novega koronavirusa.

Covid-19 Slovenska virologinja o drugem valu

dezurni@zurnal24.si

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:55 30. Maj 2020.

    odlične novice. če ne bi radikalni levičarji namerno prenašali virusa, bi bilo še bolje.

  • 13:39 30. Maj 2020.

    "je vlada objavila na Twitterju." Koji penis ima vlada objavljat na TWITTERJU????,vlada ima uradno stran in naj objavlja tam in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.