Ugotovili so prisotnost glutena

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
V poslovalnicah Dm Drogerie markt so umaknili Gerblé hrustljave ajdove kruhke brez glutena.
Oglej si celoten članek

"V izdelku Gerblé hrustljavi ajdovi kruhki brez glutena je proizvajalec iz Francije ugotovil prisotnost glutena nad zakonsko mejo dvajset miligramov na kilogram, kar predstavlja tveganje za stranke, občutljive na izdelke z vsebnostjo glutena," sporočajo iz Dm Drogerije markt. 

Naj jih vrnejo

Odpoklic velja za izdelke, ki so pakirani v 150-gramski embalaži, z rokom uporabe najmanj do 10. marca 2016, ki so bili naprodaj v poslovalnicah dm drogerie markt d.o.o. v Sloveniji. "Vse, ki so izdelke kupili, prosimo, naj jih vrnejo v poslovalnice dm drogerie markt. Povrnili vam bodo celotno kupnino, tudi brez računa," pravijo. Lahko se obrnejo tudi na podjetje Ardelion d.o.o., na telefonsko številko 051 654 444. "Za nastalo situacijo se vam opravičujemo," dodajajo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.