UKC Ljubljana: To je najverjetnejši Šabedrov naslednik

Foto: V. L. UKCLJ: Aleš Šabeder, Dr. Janez Jazbec, Teodor Žepič
Foto: V. L. UKCLJ: Aleš Šabeder, Dr. Janez Jazbec, Teodor Žepič
V UKC prišel lani.
Oglej si celoten članek

Kdo bo na čelu največje bolnišnice v državi, po tem ko je sedanji direktor Aleš Šabeder po dobem letu vodenja UKC- ja postal kandidat za novega ministra za zdravje? Seveda morajo ekonomista potrditi še poslanci, v javnost pa je že prišla novica o tem, kdo bi lahko postal njegov naslednik. 

Kandidat Šarec ga že ima: To bo nov minister za zdravje

 

Po odstopu Samo Fakin zaradi zdravja odstopil z mesta ministra za zdravje

 

Foto: V. L. Otroška srčna kirurgija: Aleš Šabeder, Dr. Janez Jazbec in Teodor Žepič Po poročanju RTV Slovenija in Dela bo neuradno vodenje naše največje bolnišnice kot kot vršilec dolžnosti prevzel Teodor Žepič, trenutni poslovni direktor Pediatrične klinike. Politolog po izobrazbi je poslovno vodenje klinike prevezel po upokojitvi Biserke Marolt Meden. Po navedbah spletnega Dela, je Žepič pred nedavnim v kliničnem centru prevzel tudi vodenje ortopedske, dermatovenerološke, očesne in ORL-klinike. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:28 15. Marec 2019.

    Če bo vodil UKC politolog namesto gospodarstvenika, se nam najbrž črno piše.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.