V boj proti aknam in grdi koži

Foto: Shutterstock korenje Foto: Shutterstock papaja Foto: Shutterstock Zelena Foto: Žurnal24 sončnična semena Foto: Shutterstock špinača Foto: Žurnal24 zeleni čaj Foto: Shutterstock Kokosovo olje Foto: Shutterstock čokolada Foto: Žurnal24 rdeča paprika Foto: Shutterstock losos hrana
Poskusite z živili, ki bodo poskrbeli za lepšo, mlajšo, bolj vlažno, mehkejšo kožo brez aken.
Oglej si celoten članek

Ste naveličani vedno novih in novih receptov za lepšo kožo, ki ne delujejo? Čas je, da za nekaj mesecev prilagodite svoj jedilnik, učinki vas bodo presenetili. Tudi tiste s problematično in aknasto kožo, piše Amerikanki. Podaja deset živil, ki jih lahko jemo vsak dan ali pa vsaj vsak drugi dan. Poleg tega predlagajo, da se v tem času poskusimo izogniti škodnljivi hitri, sladki in mastni hrani. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.