"Vaš otrok je to, kar jeste"

Foto: SPRS
Foto: SPRS
Brazilski pediatri pozivajo matere k uživanju zdrave prehrane.
Oglej si celoten članek

S šokantnimi fotografijami doječih otrok na pobarvanih prsih brazilski pediatri v kampanji svarijo noseče in doječe matere glede nevarnosti nezdravih prehranjevalnih navad.

Fotografije je pripravila brazilska pediatrična organizacija SPRS. Povod za kampanjo je bila raziskava, ki je pokazala, da ima slaba prehrana med nosečnostjo in dojenjem negativne posledice na potencialni razvoj raka v starosti. Foto: SPRS Kampanja brazilskih pediatrov

"Zdrave navade v prvih tisočih dneh lahko preprečijo razvoj bolezni pri vašem otroku," je zapisalo brazilsko združenje pediatrov.

Fotografije so opremljene z napisi "Tvoj otrok je to, kar jeste vi." Foto: SPRS Kampanja brazilskih pediatrov

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.